Koudekerk a/d Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn

Koudekerk a/d Rijn

Koudekerk a/d Rijn
Vrijdag 26 april – Klaverjassen in de Ridderhof
Net als in de voorgaande jaren is iedereen welkom om mee te doen aan dit gezellige klaverjastoernooi. Voor de beste kaarters – of degenen met het meeste geluk – zijn leuke prijzen te winnen. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50; voor leden van de Oranjevereniging € 1,50. Een consumptie is in de prijs inbegrepen! Het is elk jaar weer een strijd op het scherpst van de snede, maar we houden het vooral gezellig!

Zaterdag 27 april – KONINGSDAG

09:30 – Start optocht vanaf de Ridderhof. Vanaf de Ridderhof vertrekken we in een lange stoet, voorafgegaan door Kunst Na Arbeid, voor een rondje door een deel van het dorp. Onderweg zullen juryleden de versierde fietsen beoordelen, dus maak er weer een waar kunstwerk van!

10:00 – Aubade bij Rhijndael. De aubade zal worden geopend door de voorzitter van de Oranjevereniging Koudekerk a/d Rijn, Marco Reyneveld. Daarna zal een vertegenwoordiger van de gemeente Alphen a/d Rijn ons toespreken.

Onder begeleiding van KNA en Muziekschool Goedhart zullen we een aantal Hollandse klassiekers zingen. Tevens worden de winnaars van de mooist versierde fietsen bekend gemaakt. De dansers van ID DANCE FACTORY zijn er dit jaar ook weer bij!

12:00 – 14:00 – Kinderspelletjes. Het programma gaat verder in het Hofstedepark (bij erg slecht weer verhuizen we naar de Ridderhof). Er is weer een spelletjesparcours aanwezig voor de kinderen tot en met 12 jaar. Wanneer alle activiteiten zijn afgestempeld krijg je een lekkere traktatie! Voor (gezins-)leden van de Oranjevereniging is deelname gratis, niet-leden betalen € 1,– . Verder is er natuurlijk een draaimolen en een springkussen aanwezig.

13:30 – 17:00 Kindervrijmarkt. De kindervrijmarkt is de perfecte plek om na het opruimen van kasten en zolders een leuk zakcentje bij te verdienen. Er zijn wel een paar spelregels: Geen verkoop van etenswaren, geen commerciële verkoop, geen versterkte muziek, en na afloop alles netjes weer meenemen.

14:30 – 18e Open Koudekerkse Kampioenschap BUIKSCHUIVEN. Er zijn 3 leeftijdscategorieën: t/m 9 jaar, 10 t/m 14 jaar en 15 jaar en ouder. Inschrijven kan in het park tot een kwartier voor aanvang. Maak jezelf onsterfelijk en doe mee!

16:00 – 24:00: Muziekspektakel! Dit jaar pakken we extra uit met meer artiesten dan ooit! We kunnen genieten van Café de Melkboer, Ook Tof!, Bassta!, Thilly en DJ Jules. Het zal een spetterende afsluiting worden van deze Koningsdag!

Contact

Telefoon

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Adres

Alphen aan den Rijn