Koningskermis

AOV Alphen aan den Rijn

Koningskermis 2019

Van woensdag 24 tot en met zondag 28 april vindt er weer een spectaculaire Koningskermis plaats in Alphen aan den Rijn. Met sensationele attracties als de Miami Trip, de Booster en het Funhouse Uncharted wordt de parkeerplaats aan de Thorbeckestraat omgetoverd tot een groots reizend pretpark met vertier voor jong en oud!

Voor de kids is er ook van alles te beleven. Van een prachtige draaimolen tot een trampoline waar je jezelf in de lucht, al springend aan elastieken, een ware acrobaat voelt! Dit jaar komt er een prachtige buggy naar de kermis in Alphen waar de kinderen hun eerste meters in een auto op een circuit kunnen rijden. NIEUW voor de kermis in Alphen zijn de Vliegende Olifanten, de echte avonturiers zullen op grote hoogte boven de Alphense kermis vliegen.

De verschillende kermisfamilies komen jaarlijks graag met hun attracties naar de sfeervolle Alphense binnenstad en daarom bieden zij alle bezoekers met veel genoegen enkele extra activiteiten:

Woensdagmiddag 24 april – Mega kortingsdag met Clown Desalles

Gekleed in een lolbroek en grapjas trekt de inmiddels bekende kermisclown Desalles met zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel al snel de aandacht van jong en oud. Ook tovert hij moeiteloos op een geestige en originele manier de één na de andere verrassing tevoorschijn en maakt hij de prachtigste balloncreaties. Clown Desalles geeft op woensdagmiddag 24 april vanaf 13.00 uur een optreden.

Tijdens het genieten van de kunsten van clown Desalles kunt u gebruik maken van de kortingen die de attracties hebben.

Vrijdag 26 april – YouTuber op de kermis

Op vrijdag zal een bekende YouTuber naar de kermis in Alphen komen en met jou op de foto te gaan. De tijd van de meet en greet zal op de borden en posters bekend gemaakt worden.

Zondagmiddag 28 april – kindermiddag
Op zondagmiddag zullen een aantal kinderkarakters naar de kermis in Alphen komen. De kinderen kunnen met hun helden van de televisie op de foto! Tijdens de kindermiddag worden er kermis euro’s uitgedeeld die je meteen in kunt leveren bij de attracties!

Openingstijden kermis
Woensdag 13.00 tot 23.00 uur
Donderdag 13.00 tot 23.00 uur
Vrijdag 13.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 23.00 uur
Zondag 13.00 tot 22.00 uur

De Alphense Oranje Vieringen en de gezamenlijke kermisexploitanten nodigen je van harte uit een bezoek te brengen aan de Alphense Koningskermis dat ook dit jaar weer een groots feest beloofd te worden. Kom dus langs en maak er samen met je vrienden of je gezin een heerlijk dagje uit van. We rekenen op je komst!

Contact

Telefoon

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Adres

Alphen aan den Rijn