Benthuizen

AOV Alphen aan den Rijn

Benthuizen

PROGRAMMA KONINGSDAG Benthuizen
georganiseerd/gecoördineerd door de Evenementencommissie Benthuizen

09:00 uur OPTOCHT VANAF ‘DE TAS’

Voor de jeugd met versierde fietsen, steps en dergelijke met muzikale begeleiding van het muziekkorps TTH uit Hazerswoude. Een jury kiest de drie mooist versierde voertuigen.
Prijsuitreiking om ongeveer 10:10 uur.

10:00 – 13:00 uur
KONINGSMARKT RONDOM ‘DE KORF’ Pr. Willem Alexanderplein

Na het zingen van het Wilhelmus en het hijsen van de Nederlandse vlag is de Koningsmarkt om ongeveer 10:10 uur officieel geopend.

De inspanningen van de verenigingen en de middenstand staan als vanouds garant voor een gezellige markt met vele kramen, spelletjes en andere activiteiten. Ook zijn er weer terrasjes met drank en etenswaren. Het wordt dus weer een echt feest voor jong en oud.

De kinderen van Benthuizen kunnen ook hun speelgoed verkopen!
Zij mogen zich vanaf 08:30 uur melden bij de ECB kraam en krijgen daar een plaatsje toegewezen.
Het is niet de bedoeling dat de kinderen tafels gebruiken en dat er andere spullen worden verkocht dan kinderspeelgoed en kinderspullen!

12:00 uur
Kinderen mogen hun verrassing komen ophalen bij de ECB Kraam.

16:00 – 17:00 uur
Oranjeconcert in de Ned. Hervormde kerk in de Dorpsstraat.

Enthousiaste Benthuizer muzikanten m.m.v. beroepsmusici vertolken de indrukwekkende ‘Fremensberg’, gecomponeerd door Miroslav Koennemann in 1853. Toegang gratis.

Informatie is ook te vinden op www.ecb-benthuizen.nl

Cees en Rein, de pachters van eetcafé de Tas organiseren op vrijdagavond 26 april op z’n Haags een “Koningsnach” Vanaf 20.30 uur is de zaal open. Onze eigen Benthuizer DJ Piet Derksema zorgt voor de muziek.

Op Koningsdag sluit ons programma naadloos aan op de door de ECB georganiseerde activiteiten. Zodra de Koningsmarkt is gesloten gaan de deuren van ‘De Tas’ Dorpshuis-Eetcafé open. We hebben een programma voor iedereen van groot tot klein.

Vanaf 13.00 uur zijn er diverse activiteiten voor de kids

Er is een interactieve kinderdiscoshow XXL met DJ Frans. Er komen stripfiguren en een balonnenclown. Ook kan je je heerlijk vermaken op het springkussen.

Vanaf 17.30 uur zal zanger Jan Raats live zijn liedjes ten gehore brengen en verzorgt DJ Frans de muziek.

Rein, Cees en het personeel van ‘De Tas’ Dorpshuis-Eetcafé, stellen alles in het werk om er een mooi oranje weekend van te maken.

Fotos 2019

Contact

Telefoon

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Adres

Alphen aan den Rijn